22 april 2017
14:00

Västerhaninge IF

Referat: Hägersten SK - Västerhaninge IF

Tung start på säsongen 2017. Det började bra då Vedran kom runt på vänsterkanten bollen in och Max stöter in ledningsmålet för Västerhaninge. Glädjen varade inte så länge då Hägersten kvitterade redan efter ett par minuter på ett friläge. Hägersten tar därefter ledningen efter retur på ett distansskott. Jonathan kommer in i spelet och på sin första touch stöter han in kvitteringen i den 35:e. Halvleken präglades av mycket kamp och inget vidare skönspel.
Andra halvlek direkt i början ny ledning för Hägersten. Därefter försöker Västerhaninge kvittera flyttar fram det mesta. Tyvärr åker man på en oförklarlig utvisning och slutresultatet fastställs till 4-2.
Positivt idag var kampen vilket saknades senast. En jämn match som hade kunnat sluta lite hursom. Det vi måste ta tag i är det defensiva spelet, bolltapp, omställningar med enkla mål som följd.